Summer School

Summer School

Leer tijdens de zomervakantie op ontspannen & plezierige manier gitaar spelen en geef je op voor verschillende workshops & cursussen. Aanbod voor zowel kinderen als volwassen.

Cursus gitaarspelen

Altijd al gitaar willen spelen? Maak tijdens de zomervakantie kennis met gitaar spelen via deze cursus. Aan de hand van bekende liedjes leer je in 4 lessen wat er allemaal komt kijken bij het gitaar spelen. De lessen duren 45 min en worden worden gegeven in groepjes van 3 deelnemers. De cursist is geschikt voor een beginner De cursus wordt apart aangeboden voor kinderen en volwassenen. Tijdens de cursus krijg je gratis de beschikking over een leen gitaar. Meld je hier aan!

Workshops

Zin in een korte workshop gitaar met een specifiek onderwerp geef je dan op voor een van de workshops. Er zijn 3 verschillende workshops met elk een specifiek onderwerp.

  • Workshop Blues

Tijdens de workshop blues leer je aan de hand van bekende voorbeelden alles over het spelen van de blues op de gitaar. Denk hierbij aan muzikanten zoals Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan & BB King. Je gaat aan de slag met het spelen van een bluesschema in verschillende stylen, improvisatie en je leert verschillende technieken die gebruikt worden in de blues.

  • Workshop Pop

In de workshop pop leer je verschillende hedendaagse popliedjes spelen van bekende artiesten zoals Ed Sheeran & Shawn Mendes. Daarnaast ga je aan de slag met verschillende gitaartechnieken die zij gebruiken bij het spelen en schrijven van hun liedjes.

  • Workshop Improvisatie

De workshop improvisatie is voor iedereen die iets wil leren over improviseren en soleren op de gitaar. Aan het eind van de workshop ben je in staat om in verschillende genres te improviseren. Je leert verschillende technieken, toonladders en een klein beetje theorie zodat jij in elke situatie een knallende gitaarsolo kan spelen.

Elke workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten van 60 minuten. Tijdens de workshop ga op samen met twee andere gitaristen op ontspannen manier aan de slag met de specifieke vaardigheden die komen kijken bij het spelen van de blues, popmuziek of improvisatie.  Aan de hand van bekende liedjes en voorbeelden leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Aanmelden kan hier!

Zomeraanbieding 

Liever individueel les maak dan gebruik van de zomeraanbieding. Volg tijdens de zomervakantie 4 individuele lessen van 45 min en betaal €75,- voor een kind en €100,- voor een volwassenen. Meld je hier aan voor de zomeraanbieding!

Kosten

  • Cursus gitaarspelen kind €60,-
  • Cursus gitaarspelen volwassenen €75,-
  • Workshop Blues, Pop & Improvisatie kind €45,-
  • Workshop Blues, Pop & Improvisatie volwassenen €60,-