Gitaarles Voor Kinderen

Gitaarles voor kinderen is leuk & leerzaam. In het begin maken de kinderen vooral kennis met muziek maken en de gitaar. Wij zijn ons bewust dat dit vaak de eerste kennismaking is. Deze kennismaking willen wij zo plezierige, leerzaam en leuk mogelijk maken. Een hobby voor het leven.

Tijdens de lessen leert het kind de basisvaardigheden aan de hand van voorbeelden en liedjes die aansluiten bij zijn of haar belevingswereld. Het spelen van zowel akkoorden, melodielijnen, ritmes en de eerste stappen qua improvisatie komen allemaal voorbij. Dit biedt een goede basis voor een muzikaal leven en verdere ontwikkeling op de gitaar. 

De lessen zijn zo ingedeeld dat het qua leertempo aansluit bij het kind en dat plezier tijdens de lessen gewaarborgd blijft. Om het oefenen thuis nog makkelijker en leuker te maken krijgt iedere leerling aan het einde van de les audio opnames mee van de behandelde lesstof. Zo kan er thuis teruggeluisterd en geoefend worden.  

Twijfel je of gitaarspelen iets voor je is, het is altijd mogelijk gebruik te maken van een huurgitaar.

Zin om een keertje gitaar te komen spelen? Meldt je dan nu aan voor een gratis proefles bij Ruben Scholten Gitaaronderwijs! 

 

Gitaarles Kinderen Schiedam