Gitaarles voor volwassenen

Wij bieden gitaarles aan voor alle leeftijden van de jonge gitarist tot de pensionaris die graag gitaar wil leren spelen. Vaak krijgen wij de vraag van een leerling of hij of zij niet te oud is om gitaar te leren spelen. Wij geloven dat niemand te oud is om te leren. Gitaarles voor volwassenen is dus geen probleem.

Wij merken dat veel volwassenen met een specifieke vraag naar onze lessen toekomen. Of het nu gaat om het leren spelen van de blues of het volledige repertoire van Pink Floyd; wij gaan ermee aan de slag. Onze docenten zullen altijd vragen wat je graag wilt leren.

Het leuke van gitaarspelen is dat je de basis aan kunt leren aan de hand van vele verschillende muziek stylen. Wil je bijvoorbeeld graag leren improviseren & soleren op de gitaar, onze docenten hebben de vaardigheden en de theoretische kennis om samen met jouw hier stapsgewijs naar toe te werken.

Zin om kennis te komen maken met een van onze docenten? Meldt je dan nu aan voor een gratis proefles. Nadat je de proefles hebt aangevraagd wordt er contact opgenomen om te kijken welke docent het beste bij jouw past.

Is wekelijks gitaarles te veel van het goede? Neem dan contact met ons op om te kijken naar gitaarles op maat.

 

Gitaarles in Schiedam