Informatie over Gitaarles 

Van muziek maken wordt je blij. Plezier staat dan ook hoog in het vaandel bij Ruben Scholten Gitaaronderwijs. Wij geloven dat plezier en ontspanning de basis is voor ontwikkeling.

Naast plezier staan wij voor kwaliteit. Al onze lessen worden daarom verzorgd door professioneel geschoolde docenten die oog hebben voor de leerling en zijn of haar leerproces.

Per leerling wordt er aandachtig geluisterd waar de behoefte van de leerling ligt. Ben je net begonnen en wil je heel graag een eerste liedje kunnen spelen dan beginnen we bij de basis en werken we hier naar toe. Speel je al langer maar wil je je verder ontwikkelen in een bepaalde style? Wij gaan samen met je aan de slag. De wens en behoefte van de leerling staat centraal.

Er wordt les gegeven in alle stylen en genres voor de jonge & oudere gitarist. Van rock tot funk, van pop tot metal, van klassiek tot modern op zowel akoestisch als elektrisch gitaar. Naast de gitaarlessen is het ook mogelijk om basles te volgen. De baslessen worden verzorgd door een geschoolde bassist.

Naast de individuele lessen is het mogelijk voor de jonge gitarist om in kleine groepjes les te krijgen samen met leeftijdgenootjes. Informeer naar de mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig? Je bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvende proefles. Voor vragen of meer informatie over gitaarles kan je contact opnemen via de gegevens op onze contact pagina.