Tarieven Gitaarles

Iedere ’toekomstige’ leerling kan gebruik maken van 1 gratis proefles om kennis te maken met de school en de docenten. De proefles is geheel vrijblijvend en wordt individueel gegeven.

Kinderen 

Voor het volgen van een wekelijkse individuele les van 30 min. geldt het tarief van 73,- euro per maand (18,25 euro per les). In de maanden juli en augustus wordt er geen lesgeld betaald. 

Volwassenen 

Voor het volgen van een wekelijkse les van 30 min geldt het tarief van 85,00 euro per maand (21,25 per les). Dit is inclusief het wettelijke btw tarief van 21%. In de maanden juli en augustus wordt er geen lesgeld betaald

Les Op Maat

Staat de gewenste lesvorm er niet bij dan horen wij dat graag. Samen kijken wij naar de mogelijkheden.

Huurgitaar

Geen beschikking over een eigen gitaar of wil je eerst kijken of gitaarspelen echt iets voor je is dan is het mogelijk om gebruik te maken van een huurgitaar. De kosten voor het huren van een gitaar bedragen 12,50 euro per maand. Wij hebben akoestische gitaren voor zowel kinderen als volwassen op voorraad.

Jeugdfonds Sport & Jeugd

Voor gezinnen die  een inkomen hebben onder het minima is er in Schiedam e.o. het Jeugdcultuurfonds. Zij betalen in de vorm van een voucher (gedeeltelijk) het lesgeld. Elk kind wat voldoet aan de voorwaarden heeft recht op 450,- euro te besteden aan cultuur. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het jeugdcultuurfonds. Het is bij Ruben Scholten Gitaaronderwijs mogelijk om op deze manier het lesgeld te voldoen.

Opzegging lessen & betaling

Alle lessen zijn maandelijks opzegbaar. De lessen worden maandelijks vooraf in rekening gebracht. Tijdens de schoolvakanties is er geen les, dit wordt gecompenseerd omdat er tijdens de maanden juli & augustus geen lesgeld wordt betaald. De algemene voorwaarden vindt u hier.

Gitaarles in Schiedam
Gitaarles in Schiedam